Your browser does not support JavaScript!

Café en restaurant

Elk koffiehuis of restaurant wordt gecreëerd om te voldoen aan de behoeften en wensen van uw klanten.

Functionele en in het oog springende
interieurs voor de horecaDe horeca is in de loop der tijd veranderd, maar de wensen van uw klanten blijven hetzelfde - zij willen zich ontspannen, welkom
en een beetje verwend voelen. Wij geven vorm aan een trendy horeca interieur, geheel in overeenstemming met de locatie en
de vibe van de ruimte.


De meeste mensen waarderen de totaalbeleving als het gaat om cafés en restaurants, in plaats van alleen het serveren van een kopje koffie of een maaltijd. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de manier waarop uw klanten zich voelen, van het interieurconcept tot de kleuren van de muren, tafels, stoelontwerp, verlichting en zelfs muziek. Daarom is het belangrijk om samen te werken met een team van experts in de horeca, zodat uw zaak een gastvrije en comfortabele uitstraling krijgt en uw klanten zullen terugkomen. Gebruik moderne houten stoelen in een café, gezellige banken in restaurants, ronde tafels en andere meubelstukken, om het ontwerp compleet te maken. Elk restaurant of café zal inspireren tot stijl en schoonheid.


Uw gasten waarderen niet alleen het eten, maar ook de inrichting. Samen zullen we de beste ervaring voor hen creëren, door unieke en comfortabele horeca interieurs te creëren. We houden rekening met de nieuwe trends voor de horeca inrichting omdat we overal waar we komen inspiratie zoeken.

Een restaurant of café kan opvallen door zijn boeiende en charmante uiterlijk en cafés of bars kunnen het goede humeur van mensen beïnvloeden. We hebben in deze categorie ook wijnhuizen opgenomen, omdat we een trend hebben opgemerkt in de behoefte om locaties te creëren waar iedereen zich op zijn gemak kan voelen bij het proeven van kaas en wijn.
Cafe & Restaurant
Restaurant interieur

Bent u op zoek naar een nieuw interieur voor uw restaurant? Dan kunt u eens met de experts van P&M Furniture over uw restaurant interieur van gedachten wisselen. Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen en inrichten van restaurant interieurs en wij doen dit graag voor u. Als groothandel hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan prachtige horecameubelen tot uw beschikking. Samen met u kijken we welke meubelen het beste bij uw interieur passen. Als u wilt, kunnen onze ontwerpers ook speciale meubelen voor u ontwerpen en produceren.

Aan de slag met een restaurant ontwerp

Een nieuw restaurant ontwerp vereist zorgvuldige overweging. Ons team van ontwerpers, architecten en ingenieurs staat klaar om uw ontwerp tot in detail te bespreken. Uw input is daarbij van essentieel belang. Bij ons vindt u op maat gemaakte designoplossingen, zoals aangepaste plattegronden, 3D visualisaties, designconcepten en meer. Dit alles is erop gericht om uw gasten een unieke ervaring te bieden.

Wilt u meer informatie over de ideale restaurant inrichting?

Als u meer wilt weten over de optimale restaurant inrichting, adviseren wij u om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Alles wordt volledig op maat gemaakt. Met P&M Furniture als uw partner kunt u een restaurant verwachten waar u trots op kunt zijn en waar uw gasten graag terugkomen voor een unieke dinerervaring.

Wat is restaurant interieur precies?

Het interieur van een restaurant omvat alle aspecten van de binnenkant van een eetgelegenheid, van de vloer tot het plafond en alles daartussenin. Hierbij horen meubels, verlichting, wandafwerking, decoratie en accessoires. Een goed ontworpen restaurant interieur speelt een belangrijke rol bij het creëren van de juiste sfeer en atmosfeer voor de gasten en kan bijdragen aan een positieve gastbeleving en de aantrekkingskracht van het restaurant. Het juiste restaurant interieur is een combinatie van functionele en esthetische elementen, zoals comfort, stijl, kleur, texturen en materialen.Bij het ontwerpen van het restaurant interieur is het belangrijk dat de meubels comfortabel en praktisch zijn voor gasten, terwijl de decoratie en accessoires het karakter en de sfeer van het restaurant benadrukken. Er moeten verschillende factoren in overweging worden genomen, zoals het concept en de stijl van het restaurant, de doelgroep en de beschikbare ruimte en het budget. Het doel is om een interieur te creëren dat gasten aantrekt, hen op hun gemak stelt en uitnodigt om terug te komen.

Wat is het onderscheid tussen de inrichting van een restaurant en die van een bar?

De inrichting van een restaurant en een bar verschilt voornamelijk op basis van het type bedrijf en de gewenste beleving voor de klanten. Bij restaurant inrichting staat een formele en comfortabele omgeving voor het eten centraal, terwijl bij een bar inrichting de nadruk ligt op een ontspannen en gezellige sfeer voor het nuttigen van drankjes. In een restaurant wordt doorgaans gekozen voor een formele inrichting met comfortabele stoelen en tafels, terwijl een bar uitnodigend en gezellig wordt ingericht met hoge tafels en barkrukken. Deze verschillen in inrichting en sfeer hebben een grote invloed op de ervaring van de klanten en dienen dan ook zorgvuldig overwogen te worden bij het kiezen van de juiste inrichting voor uw horecabedrijf. De inrichting van uw restaurant speelt hierbij een belangrijke rol, net als bij het kiezen van de juiste inrichting voor uw bar.

Hoe lang duurt het om een restaurant ontwerp te realiseren?

De tijd die nodig is om een restaurant ontwerp te realiseren, hangt af van diverse factoren zoals de grootte van het restaurant, het gekozen ontwerp en materialen, en de beschikbaarheid van de meubels en apparatuur die nodig zijn. Over het algemeen duurt het enkele weken tot meerdere maanden om het restaurant ontwerp te voltooien.Deze tijdlijn kan worden beïnvloed door de complexiteit van het restaurant ontwerp, de beschikbaarheid van meubels en apparatuur en eventuele noodzakelijke aanpassingen. Bovendien kan de levertijd van op maat gemaakte meubels ook van invloed zijn op de tijd die nodig is om het restaurant ontwerp te realiseren. Het is van groot belang om te beschikken over een gedetailleerd plan en tijdlijn, en om samen te werken met een gerenommeerde meubelleverancier en interieurontwerper die ervoor kunnen zorgen dat alles op tijd wordt geleverd en geïnstalleerd.


Hieronder vindt u een voorbeeld van restaurants die we al hebben ontworpen:


Restaurant interieur voor Lucia - il pollo italiano
Restaurant interieur voor Lucia

Het restaurant interieur is cruciaal voor het succes van een bedrijf. Het vermogen om zich te onderscheiden op de markt en unieke producten aan te bieden aan klanten is van groot belang. Bij Lucia - il pollo italiano zijn de producten speciaal ontworpen en vervaardigd om aan de specifieke eisen van de klanten te voldoen en ervoor te zorgen dat ze uniek zijn. Het rotan vlechtwerk op de rugleuningen van de stoelen is een van de belangrijkste kenmerken van het restaurant interieur en momenteel zeer gewild. Dit voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan de stoelen en maakt ze tot een populaire keuze voor klanten.

Het restaurant interieur wordt niet alleen gekenmerkt door het rotan vlechtwerk, maar ook door de betonnen muren, houten vloeren en lederen banken die bijdragen aan de algehele sfeer en ambiance van de ruimte. De betonnen muren bieden een solide en duurzame basis, terwijl de houten vloeren warmte en karakter toevoegen. De lederen banken dragen bij aan het comfort en de stijl van het restaurant interieur. De combinatie van deze elementen versterkt het restaurant interieur en creëert een uitnodigende en onvergetelijke sfeer waardoor klanten zich meteen thuis voelen.

Restaurant inrichting voor La Casa
Restaurant inrichting voor La Casa

La Casa, en restaurant dat Spaanse en Italiaanse smaken combineert en gelegen is in Valkenburg, heeft een prachtige restaurant inrichting die is ontworpen en ingericht door P&M Furniture. Het interieur van het restaurant is een lust voor het oog, met zijn levendige kleuren en betoverende sfeer.

De gebogen stoelen zijn bekleed met geprinte stoffen om de eetervaring te verfraaien, terwijl de tafelbladen en -onderstellen een stevige en duurzame basis bieden. Voor groepen of families zijn er op maat gemaakte banken beschikbaar als een unieke zitoptie. P&M Furniture heeft hoogwaardige producten geleverd die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De geprinte stoffen op de stoelen geven kleur aan de restaurant inrichting, terwijl de op maat gemaakte banken het vakmanschap van het bedrijf tonen. De tafelbladen en -onderstellen zijn niet alleen praktisch, maar dragen ook bij aan de algehele uitstraling van het restaurant.

Restaurant ontwerp voor De Tyd
Restaurant ontwerp voor De Tyd

De Tyd in Wijchen is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een gezellig en intiem eetcafé. De sfeer wordt gecreëerd door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en een doordacht interieurconcept. Een opvallend kenmerk zijn de barkrukken, die zijn bekleed met een intrigerend patroon dat doet denken aan de art deco stijl. Het gebruik van dit unieke materiaal trekt meteen de aandacht en geeft de toon aan voor het restaurant ontwerp. Een ander hoogtepunt is de aanwezigheid van de populaire Keppa-stoelen van P&M Furniture.

Niet alleen zijn deze stoelen comfortabel, maar ze voegen ook een vleugje luxe toe aan het restaurant ontwerp. De tafelbladen hebben een marmeren uitstraling die een element van elegantie toevoegt, terwijl de minimalistische tafelpoten een stevige en stabiele basis bieden. P&M Furniture heeft een belangrijke rol gespeeld bij het creëren van de warme en uitnodigende sfeer in De Tyd. Door de combinatie van unieke patronen, hoogwaardige materialen en elegante ontwerpelementen wordt elke gast verzekerd van een onvergetelijke eetervaring.

Restaurant interieur voor Mandarin
Restaurant interieur voor Mandarin

Restaurant Mandarin is een chique Chinees restaurant gevestigd in Nederland dat bekend staat om zijn stijlvolle interieur. Het restaurant heeft een eclectisch ontwerp dat zorgvuldig is samengesteld uit moderne en klassieke elementen, wat resulteert in een verbluffende en visueel aantrekkelijke sfeer. Het restaurant besteedt veel aandacht aan detail en schoonheid, wat bijdraagt aan de sterke en stijlvolle uitstraling. Het meubilair, dat is ontworpen en ingericht door P&M Furniture, speelt een belangrijke rol bij het creëren van de unieke ambiance van het restaurant.

Het restaurant interieur van Restaurant Mandarin is duidelijk aanwezig en speelt een belangrijke rol in de totale beleving van het restaurant. Het opvallendste meubelstuk in het restaurant zijn de tafels die een extra touch van glamour aan het ontwerp geven. De stoelen zijn elegant bekleed met een combinatie van blauw en paars fluweel, terwijl de banken zijn bekleed met rijk bruin leer. De verschillende soorten meubels en kleuren creëren afzonderlijke gebieden die toch op een harmonieuze en fluïde manier aan elkaar verbonden zijn. Het geheel van de fluweel beklede stoelen tot de leren banken en opvallende tafels maakt van Restaurant Mandarin een ware traktatie voor de zintuigen. De verfijnde verlichting, met zorg gekozen om de ruimte aan te vullen, voegt een warme sfeer toe aan het interieur van Restaurant Mandarin, waardoor de gasten zich omringd voelen door een gezellige en uitnodigende ambiance.

Wat zijn de kenmerken van inrichting café?

Een goed doordachte inrichting café is essentieel voor het succes van een horecagelegenheid. Maar wat zijn nu precies de kenmerken van een effectieve inrichting café? Laten we enkele belangrijke aspecten bespreken die bijdragen aan een optimale caféomgeving. Allereerst speelt de indeling een cruciale rol. Een logische en efficiënte indeling zorgt voor een goede doorstroming van zowel gasten als personeel. Dit betekent dat tafels en stoelen strategisch geplaatst moeten worden om voldoende loopruimte te bieden en om het bedienend personeel gemakkelijk toegang te geven tot alle delen van het café. Daarnaast is de sfeer een belangrijk kenmerk van een goede inrichting café. Dit kan worden bereikt door het gebruik van de juiste verlichting, kleuren en decoraties. Warme, uitnodigende verlichting en een goed gekozen kleurenpalet kunnen een gezellige en gastvrije ambiance creëren die gasten uitnodigt om langer te blijven en terug te komen.

Het meubilair is ook een essentieel onderdeel van de inrichting café. Comfortabele stoelen en tafels van hoge kwaliteit zijn noodzakelijk om ervoor te zorgen dat gasten zich op hun gemak voelen. Het meubilair moet niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam en bestand tegen intensief gebruik. Een ander belangrijk aspect is de akoestiek. Het is van groot belang dat het café een goede geluidsbalans heeft, zodat gesprekken gemakkelijk kunnen worden gevoerd zonder dat gasten elkaar hoeven te overschreeuwen. Dit kan worden bereikt door het gebruik van geluidsabsorberende materialen en een doordachte inrichting. Ook technologische integratie speelt een steeds grotere rol in de moderne inrichting café. Denk aan geavanceerde kassasystemen, Wi-Fi voorzieningen en geluidssystemen die bijdragen aan de algehele beleving van de gasten. Tot slot moet de inrichting café de identiteit en het concept van het café weerspiegelen. Of het nu gaat om een modern, minimalistisch ontwerp of een rustieke, vintage uitstraling, de inrichting moet consistent zijn met de branding en het imago van het café. Samengevat, een succesvolle inrichting café combineert een efficiënte indeling, een uitnodigende sfeer, comfortabel en duurzaam meubilair, goede akoestiek en moderne technologie. Door deze elementen te integreren, kan een café een aantrekkelijke en functionele omgeving creëren die zowel gasten als personeel ten goede komt.Restaurant Inrichting | Restaurant Einrichtung | Restaurant Interior Design | Design Interior Restaurant


Sluiten Om de website zo soepel mogelijk te laten verlopen maken wij gebruik van Cookies. Door op 'sluiten' te klikken gaat u akkoord met de Cookies. Cookies en privacy statement.
x